DIENSTEN

 

Voor de volgende diensten ben ik beschikbaar: 

1. Het opzetten van een kostprijsmodel, waarbij een inzichtelijke margeanalyse kan worden bepaald. Dit is belangrijk om duidelijk te zien met welke producten het bedrijf winstgevend is en met welke niet. Daarna is het maken van een verbeteringstraject belangrijk. Hoe kunnen onrendabele producten toch winstgevend worden.

 

2. Inrichten planning- en control proces. Het opzetten van het budget en forecastproces is belangrijk voor bedrijven om duidelijk te zien of hun werkelijke kosten en opbrengsten nog in lijn liggen. Ik heb veel ervaring om dit proces bij uw bedrijf in te richten. 

 

3. Implementatie van ERP systemen en gedeeltes van ERP systemen. Ik ben veelvuldig zulke trajecten uitgevoerd. Daarbij strekt mijn ervaring bij systemen zoals Baan IV, Navision en Microsoft Dynamics AX. Maar een ERP systeem heeft als opbouw identieke functies, dus ook voor andere ERP implementaties ben ik inzetbaar.

 

4. Opzetten en onderhouden van Business Information tools en Kritische Prestatie Indicatoren.  Hoe krijg je de juiste informatie uit ERP systemen met eventueel hulp van Microsoft Excel en andere software programma’s.